پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تشریح ویژگی‌های برف در مریخ+تصاویر
نوشته شده در چهار شنبه 8 شهريور 1396
بازدید : 60
نویسنده : علی

 دلیل این اتفاق این است که فشار هوا در این سیاره با کاهش ارتفاع افزایش می‌یابد و سبب افزایش دما و از بین رفتن برف‌های در حال بارش می‌شود.

 پیش از این دانشمندان معتقد بودند بارش برف در مریخ به خاطر رسوب آهسته ذرات اتفاق می‌افتد اما حال مشخص شده که دلیل بارش برف این پدیده نیست و ساز و کار انفجار ناگهانی برف بر روی چرخه آب در مریخ در گذشته و حال تاثیرگذار بوده است.

 با توجه به اینکه جو مریخ فوق‌العاده رقیق و نازک است، نمی‌تواند همانند جو زمین یک عایق حرارتی مناسب باشد و دمای آن در شب به منفی 73 درجه و در استوا به منفی 125 درجه و در قطب‌ها به منفی 195 درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

 در روز زمانی که خورشید به مریخ می‌تابد مولکولهای آب‌ موجود در استوا به طور کامل تبخیر می‌شوند و ابرهای کم‌فشاری ایجاد می‌کند و ناسا در حال بررسی این پدیده است.

  اخبار علمی ,خبرهای  علمی ,برف در مریخ

با توجه به کاهش سریع دمای مریخ در شب، انتقال سریع و موضعی گرما می‌تواند سبب ایجاد ناپایداری‌های جوی شود و بلورهای یخی آب با سرعت بالایی پدیدار شده و در سطح مریخ پخش می‌شوند و برخی از این کریستال‌ها نیز مستقیما به گاز تبدیل می‌شوند.

 "سازمان فضایی آمریکا"(ناسا) نیز به تازگی عکسی از دره‌های مریخ منتشر کرده که در آنها برف دیده می‌شود اما این برف‌ها از جنس کربن دی‌اکسید هستند و با برف‌هایی که در بالا از آنها صحبت شد متفاوتند.

 ناسا در توضیح این برف‌ها نوشته است: هنگامی که خورشید در بهار شروع به درخشش می‌کند، یخ روی سطح تپه‌ها تبخیر می‌شود و اغلب الگوهای زیبا را ایجاد می کند.

 در سطح خشن بین تپه‌ها، سرما در دامنه‌های کوچک محافظت می‌شود ومقداری از برف‌ها باقی می‌ماند. این تصویر توسط مدارگرد "شناسایی" مریخ گرفته شده، و مکان آن در نیمکره شمالی سیاره سرخ واقع شده است.

 در حال حاضر ناسا چند کاوشگر در سطح مریخ دارد که می‌توانند این پدیده منحصر بفرد را مورد ارزیابی قرار دهند و باید منتظر ماند و دید طرح‌های مختلفی که برای ایجاد تمدن انسانی در مریخ مطرح می‌شوند می‌توانند تا سال‌های آینده به نوعی اجرایی شوند که این پدیده به صورت مستقیم توسط انسان مشاهده شود یا خیر. 

 



:: برچسب‌ها: مریخ ، دماوند ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: