جلسه نقد و بررسی کتاب حمله به الولید با حضور نویسندگان و پژوهشگران حوزه دفاع مقدس، رزمندگان و خلبانان هشت سال دفاع مقدس، فعالین حوزه نشر، درسالن اجتماعات پایگاهچهارم شکاری وحدتی دزفول برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی نهاجا،در این نشست مسلم میرزاوند رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان اندیمشک اظهار داشت: نقد، یک مهارت اجتماعی به حساب میآید که در کنار دیگر مهارتها، چون استدلال و بیان نظرات در جریان اجتماعی شدن انسانها، نقش دارد.
وی افزود: کتاب حمله هوایی به الولید، نماد مقاومت دلاور مردان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عرصه دفاع و مقاومت اسلامی بوده که با فداکاری و رشادت، خالق این حماسه عظیم شدند و نام ایران را در تاریخ حملات هوایی جاودانه کردند.
امیر خلبان احمد مهر نیا نیز در این نشست بیان کرد: ما در جنگ با پدیدهای عمومی مواجه بودیم که تمام ملت ایران را تحت تأثیر قرار داد و نیروی هوایی با توانی نزدیک به 50 درصد توان خود وارد جنگ تحمیلی شد.
وی گفت: زمانی که پس از پیروزی انقلاب، آمریکاییها ایران را ترک کردند، پیش بینی عدم امکان پرواز هواپیماهای به روز را در ایران و اختلال در فعالیت هوایی کشور را داشتند.
این خلبان پیشکسوت حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: اما جوانان ایرانی بودند که توانستند 140 فروند هواپیما را وارد خاک عراق کنند و پیامی برای ابر قدرتها داشته باشند که نیروی هوایی هنوز پر توان است.
حجت الاسلام و المسلمین حسن نجف وند نیز در این نشست گفت: سوژه انتخاب شده برای این کتاب جذاب و بزرگ است و باید بهتر و بیشتر برای مردم تشریح شود. بعضی از اصطلاحات نظامی در کتاب ترجمه شده که این، نکته مثبتی است و این مسئله درک این اصطلاحات را برای مخاطب عام، راحتتر میکند.
امام جمعه بخش الوار گرمسیری اندیمشک اظهار کرد: از نکات دیگر در خور توجه این کتاب، تعهد نویسنده در ذکر کامل اسامی و مسئولیتها و رویدادهای این حماسه ماندگار تاریخ دفاع مقدس است.
وی افزود: مقدمه و دیباچه کتاب به نظر میرسد نیاز به ویراستاری بیشتر داشته باشد تا جذابتر جلوه دهد.