با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
هشتمین جشنواره جوان سرباز ارتش جمهوری اسلامی ایران، به میزبانی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) و به منظور تجلیل از سربازان نمونه ارتش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در این جشنواره که صبح امروز با حضور جمعی از فرماندهان و مسئولان ارتش در سالن غدیر سپاه برگزار شد؛ حجت الاسلام والمسلمین صدیقی، امام جمعه موقت تهران به ایراد سخنرانی پرداخت.
در پایان این جشنواره از خانواده های معظم تعدادی از شهدای وظیفه ارتش از جمله شهید ستوانیکم وظیفه مظفر مهر قربانی و شهید ستوانسوم وظیفه ابوالفضل قدمی تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است؛ منتخبین این جشنواره در هشتمین جشنواره سراسری جوان سرباز نیروهای مسلح (جشنواره حضرت علی اکبر (ع)) که در اردیبهشت ماه سال آینده به میزبانی سپاه پاسداران برگزار خواهد شد، معرفی شده و حضور خواهند یافت.
امیر سرتیپ ستاد دکتر سیدعبدالرحیم موسوی، جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه امیر دریادار حبیبالله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش از دانشگاه علوم و فنون دریایی حضرت امام خمینی(ره) نوشهر بازدید کرد.
امیر موسوی ابتدا با حضور در محل پژوهشکده دانشگاه امام خمینی (ره) از نمایشگاه دستاوردهای علوم دریایی این دانشگاه بازدید کرد.
از دیگر برنامه های امیر موسوی، بازدید از مرکز آموزشی سی بی تی (cbt)، نمایشگاه دستاوردهای جهاد علمی دانشگاه و شرکت در جلسه فرماندهان با موضوع جهاد علمی و بهینه سازی روند استخدام در دانشگاههای افسری ارتش بود.
در ادامه دریادار سیاری ساختمان مکران این دانشگاه را افتتاح و با حضور در تالار خوارزمی از برخی از دانشجویان و فرماندهان و کارکنان بازنشسته این دانشگاه که در مراسم دانش آموختگی سال 94 فعالیت مؤثر داشتند، تقدیر کرد.
«آلن گودمن» که سابقه جاسوسی علمی در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) را دارد پس از سفر به ایران و بازدید از پژوهشگاههای و دانشگاههای کشورمان گفت:«حسننیت بهشدت زیادی در فضای آموزشی ایران نسبت به آمریکا موج میزند! این وضعیت، سنگ بنایی است که میتوان همکاریهای جدید آموزشی را بر آن استوار کرد.»
رهبر انقلاب در صحبتهای خود درباره هرگونه رابطه ایران با آمریکا، بارها و بارها نسبت به دو نکته به طور خاص هشدار دادهاند: مقابله با نفوذ آمریکاییها و عدم اعتماد به آنها. اطلاعاتی که سردار سرلشکر دکتر «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام فاش کرد، نشان میدهد که نهتنها نفوذ آمریکاییها و اعتماد به آنها در فضای علمی کشور در شرف ورود به مرحلهای تازه است، بلکه ظاهراً برخی مقامات دانشگاهی در کشورمان با مهماننوازی ویژهای که از ایرانیها سراغ داریم، به استقبال تلاشهای جاسوسان آمریکایی برای براندازی در کشورمان رفتهاند. سفر هیئتی به ظاهر علمی از آمریکا (که در رأس آنها عضو سابق سازمان سیا قرار داشت) به کشورمان و بازدید آنها از دانشگاهها و پژوهشگاههای مهم ایران، باید زنگ خطری باشد که امیدواریم برای دولت به صدا درآمده باشد و یا دستکم از این پس به صدا دربیاید.
بیرودربایستی باید به شما عرض کنم که اگر شما بخواهید درس خواندنتان را فدای این کارهایی بکنید که خیال میکنید خوب است -حالا یا خوب است، یا خوب هم نیست- بنده هیچ اعتقادی به این کار ندارم. درس، اوّل است. فلسفهی حضور شما در آنجا درس خواندن است. اگر واقعاً دانشجویی درس نخواند، بلاشک بدانید که او مشغول ذمّه است؛ یعنی ذمّهاش مشغول مردم و خدا و همه است! هرکسی که سهمی در ایجاد این دانشگاه دارد، ذمّهاش مشغول به اوست و باید پیش خدای متعال جواب دهد. حالا در دنیا ممکن است کسی یقهی کسی را در اینطور چیزها نگیرد؛ اما در روز قیامت یقیناً سؤال خواهند کرد که چرا درس نخواندی!؟ پس، اوّل درس خواندن است.
بلاشک درس خواندن همهی وقت دانشجو را نمیگیرد؛ برای او وقتی باقی میماند که باید این وقت را برای مسائل فکری، برای مسائل سیاسی -البته سیاستبازی نمیگویم- استفاده کند. کار سیاسی در دانشگاه نباید حالت افراط و تفریط داشته باشد. یک وقت هست که تفریطی وجود دارد؛ اصلاً دانشگاه همینطور مثل یک مرده است! این همه جوان وجود دارند که گاهی در مسائل سیاسی، نه موضعی میگیرند و نه حرفی میزنند! بنده در موقعی گفتم خدا لعنت کند کسانی را که دانشگاه را به این طرف سوق میدهند. یک وقت هم دانشجو را در همهی مسائلی که هیچ ارتباطی با او ندارد -مسائل و مشکلات گوناگونی که مربوط به گروهها و جناحهاست- بیایند وارد کنند؛ از نیروی جوان او استفاده کنند و او را این طرف و آن طرف بکشانند؛ این هم به نظر من افراط است.
البته بعضی وقتها میگویند در دنیا چنین است، در فلان کشور چنان است؛ حالا گیرم که باشد، آیا خیلی خوب است که فرضاً دانشجویان، دانشگاههایشان را تعطیل کنند و درسشان را نخوانند؛ بیایند به سود فلان حزب و فلان جناح، حرکتی را انجام دهند که هیچ بررسی هم نکردهاند که این حرکت درست است یا درست نیست؟ مگر این چیز خوبی است که ما حالا بخواهیم از آن تقلید بکنیم!؟ بنابراین، کار سیاسی هم که میگوییم، یعنی واقعاً قدرت فهم سیاسی و درک سیاسی و تحلیل سیاسی باید در یکایک دانشجویان به وجود آید.
پناه بر خدا از آن روزی که کسانی مسؤولیتهایی را در کشور به عهده بگیرند، در حالی که فهم سیاسی ندارند و قادر به تشخیص امواج سیاسی دنیا نیستند!
۱۳۷۷/۱۲/۰۴ بیانات در جلسه پرسش و پاسخ مدیران مسئول و سردبیران نشریات